Bartın Sel / Bartın ve Sinop'ta sel felaketi: 1 kişi kayıp - Duruş Haber : Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel sularına kapıldı.

Bartın Sel / Bartın ve Sinop'ta sel felaketi: 1 kişi kayıp - Duruş Haber : Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel sularına kapıldı.. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar. İstanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu sel suları sebebi ile'de mahsur kaldılar. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartın'ın kurucalişe ilçesi, tekkeönü köyü ile amasra ilçesine bağlı göçgündemirci köyünde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı.

Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel sularına kapıldı. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Kastamonu'nun cide i̇lçesi'nden i̇stanbul'a giden yolcu otobüsü, bartın'ın amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü mevkii'nde yükselen sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasnda taşan dereler sele neden oldu.

Güzelcehisar
Güzelcehisar from www.bartin74.net
11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasnda taşan dereler sele neden oldu. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni i̇lçemize bağlı tekkeönü köyünde derenin taşması nedeniyle sel suları 1 metre kadar yükseldi. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve.

Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel sularına kapıldı.

Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar. Bartın'ın kurucalişe ilçesi, tekkeönü köyü ile amasra ilçesine bağlı göçgündemirci köyünde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı. Kastamonu'nun cide i̇lçesi'nden i̇stanbul'a giden yolcu otobüsü, bartın'ın amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü mevkii'nde yükselen sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı. Kuvvetli yağış uyarısı günlerdir meteoroloji tarafından yapılıyordu. 2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana. Bartın valisi nusret dirim otobüsün çevresindeki yaklaşık 1 kilometrelik alanında suyla kaplı olduğunu belirterek şöyle anlattı. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Ev ve iş yerlerini su bastı. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni i̇lçemize bağlı tekkeönü köyünde derenin taşması nedeniyle sel suları 1 metre kadar yükseldi. 11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı.

21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasnda taşan dereler sele neden oldu. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.

Bartın'daki sel felaketinden acı haber - SonHaberler
Bartın'daki sel felaketinden acı haber - SonHaberler from i.sonhaberler.com
Bartın'ın hasankadı beldesinde etkili olan yoğun yağış sele neden oldu. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Valilik sel ve heyelan uyarısı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Hasankadı beldesi eskiemirler köyünde dün etkili olan aşırı. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor!

2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana.

Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Ev ve iş yerlerini su bastı. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde gece saatlerinde başlayan sağanak yağmurun dereleri taşırması sonrasında sel meydana geldi. İstanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu sel suları sebebi ile'de mahsur kaldılar. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız. Bartın valisi nusret dirim otobüsün çevresindeki yaklaşık 1 kilometrelik alanında suyla kaplı olduğunu belirterek şöyle anlattı. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Kuvvetli yağışın dün gece başladığı sağanak yağış bartın'da sel ve heyelana neden oldu. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel sularına kapıldı. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor!

21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. İstanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu sel suları sebebi ile'de mahsur kaldılar. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasnda taşan dereler sele neden oldu. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan.

2004 Yılı Fotoğrafları Bartin74.Net 'e , 2009 Yılı ...
2004 Yılı Fotoğrafları Bartin74.Net 'e , 2009 Yılı ... from www.bartin74.net
Bartın'ın hasankadı beldesinde etkili olan yoğun yağış sele neden oldu. 11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. Kastamonu'nun cide i̇lçesi'nden i̇stanbul'a giden yolcu otobüsü, bartın'ın amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü mevkii'nde yükselen sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. 2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana.

Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle.

Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar denize sürüklendi. Kastamonu'nun cide i̇lçesi'nden i̇stanbul'a giden yolcu otobüsü, bartın'ın amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü mevkii'nde yükselen sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. 11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. Kuvvetli yağış uyarısı günlerdir meteoroloji tarafından yapılıyordu. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu, sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Bugün 1998 sel felaketinin 22. Teknik rapor ve basın bildirisi. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook